Kattilan puolesta

Phhh.. Olin taas eilen Kattilassa. Tunnelma oli sama kuin aina ennenkin. Eilen illalla Kattilasta tultuani keräsin artikkeleita lehdistä (HäSa) joissa on asiaa joko Kattilasta tai kilpailutuksesta. Viime lauantain Hämeen Sanomissa oli mielipidekirjoitus joka oli hyvin kaukaa haettu. Heikki Sirkkolan artikkeli vihastutti minut todella. Kohta jossa hän mainitsee ettei tunne Kattilan tai Tassulan tiloja olisi muuten aika normaali, mutta jos ei ole edes viitsinyt käydä Kattilassa tai Tassulassa niin miksi sitten pitää kirjoitta tuollainen kirjoitus? Toinen kohta josta suutuin oli siinä kun Heikki mainitsee sen, että Etelä-Hämeen eläinhoitolassa on USEIN eläimiä joilta lakisääteinen aika on jo loppunut! Siis mitä ihmettä! Jos siellä välillä sattuu niin, että ”hups nyt ei lopetettukkaan tuota yhtä kissa” ja ”mennään hehkuttamaan sitä lehteen” niin voi vain sanoa etteivät rahat menneet oikeaan osoitteeseen. Sekin, että Heikki myöntää olevansa eläinlääkärinä Etelä-Hämeen eläinhoitolassa on hyvä, mutta kun Heikki rupeaa selittelemään ettei se merkitse mitään alkaa jo naurattaa.. En usko, että Heikki Etelä-Hämeen eläinhoitolan eläinlääkärinä kirjoittaisi mielipide kirjoituksen Kattilan puolesta. Enkä myöskään usko, että  Kattilassa on kissa joka on ollut meillä 9 vuotta ja moni muukin (n. 30 kpl.) on ollut meillä yli viisi vuotta.

Jätä kommentti

css.php